Většina vyskakovacích oken obsahuje zaškrtávací políčko, ve kterém můžete hlášku deaktivovat, aniž byste museli přecházet do hlavní nabídky možností. A když, tak zkratkou Ikona Legacy v levém rohu nahoře a pak zvolit nabídku Možnosti.
Otevře se nabídka pro Nastavení Legacy:
A v ní zvolte 12.5 Okna s upozorněním. Po kliknutí na tlačítko Zapnout nebo vypnout volitelná okna s upozorněním se objeví dříve zmíněné 3 obrazovky Výzvy/Upozornění, Zprávy, Dotazy.
Je důležité projít všechny tyto možnosti a rozhodnout se, která připomenutí vám pomohou. Můžete vidět, že na kartě Výzvy/Připomenutí jsem si vybral jen několik položek. To proto, že používám Legacy tak dlouho, že nepotřebuji většinu připomenutí. Ale ty, které jsem ponechal, jsou pro mne důležité. Např. se značkami pracuji často a nerad bych navedl Legacy, aby všechny značky zmizely. To by pro mne bylo velice nemilé, protože používám dokonce i Rozšířené značkování (LTools). Takže potvrzovací dialog mě uchrání od velké chyby.
Podobně na obrazovce Zprávy. Tady jsem si ponechal především volbu Zobrazit potenciální problémy při zadávání osob a jejich úpravě, vzhledem na její perfektní preventivní efekt.Čím dříve možný problém vyřešíte, tím lépe.
Na obrazovce Dotazy jsem nakonec ponechal jen Dotaz, zda použít IntelliPass při sloučení. Tím ušetřím krok, protože dostanu vyskakovací okno s dotazem, jestli chci použít IntelliPass. Jinak bych ručně říct Legacy, aby použil IntelliPass v nabídce možností Sloučit. Tato volba je šikovná při kontrole duplicit.
Závěrečná poznámka: Inspirací pro mou úpravu nastavení byl příspěvek v Tuesday's Tip od autorky Michele Simmons Lewis z týmu technické podpory Legacy.